Webshop Trustmark and customer reviews

Leveren en verzenden

Wanneer wordt mijn chocolade verzonden?

Verzenden binnen Nederland

Standaard versturen wij de chocolade per brievenbuspakket met Tour de Ville fietskoeriers. Hiervoor hoef je niet thuis te blijven. Mocht de zending te groot zijn dan versturen we het per pakketpost. Zowel de brievenbuspakketten als de pakketpost wordt van maandag t/m zaterdag bezorg in heel Nederland.

Voor 14.00 besteld

Bestel je maandag t/m vrijdag voor 14:00 uur? Dan wordt het pakketje dezelfde dag nog verzonden door Tour de Ville. Direct hierna ontvang je een track- en- trace nummer en kun je jouw pakketje volgen. Je ontvangt je pakketje, in principe, de volgende dag.

Na 14.00 uur besteld

Geen probleem, jouw bestelling wordt de volgende dag ingepakt en overgedragen aan Tour de Ville. Direct hierna ontvang je een track-en-trace nummer, en kun je jouw pakketje volgen. Je ontvangt je pakketje, in principe, binnen 2 dagen.

Vrijdag na 14:00 uur of in het weekend besteld

Het is eerste wat wij op maandag doen, is jouw pakketje inpakken en overdragen aan Tour de Ville. Je ontvangt van ons een track-en-trace nummer zodat je jouw pakketje kunt volgen. Je ontvangt je pakketje, in principe, op dinsdag.

Verzendkosten

Nederland

Binnen Nederland zijn de verzendkosten € 4,50 voor een brievenbuspakket. Past jouw pakket niet door de brievenbus dan versturen we per pakketpost de kosten hiervoor zijn € 6,70.

Verzenden van cadeaus

Heb je een chocoladepakketje gekocht als verjaarscadeau of jubileum? Wil je dat dit graag op een specifieke datum wordt bezorgd vermeld dit bij de check-out van jouw bestelling.
De waardering van dechocolademeisjes.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 31 reviews.