Webshop Trustmark and customer reviews
Categorie: Duurzaamheid

Een duurzame chocolade pakket vraagt erom zo duurzaam mogelijk verzonden te worden. Daarom werken wij samen met Tour de Ville fietskoeriers. Met e-trikes, vrachtfietsen, fietsaanhangwagens en waterdichte rugzakken vervoeren zij gedurende de dag op duurzame wijze diverse goederen door Eindhoven, Tilburg, Helmond en omstreken.

Woon je niet in dit gebied? Dan kijkt Tour de Ville of jouw pakket kan worden afgeleverd door hun samenwerkingspartner Fietskoeriers.nl. Dit is een samenwerking van fietskoeriers in 30 steden binnen Nederland. Gezamenlijk verzorgen zij een pakketnetwerk met vrachtfietsen en busjes op groengas.

Wanneer je niet in het gebied woont waar Tour de Ville of fietskoerier actief is, wordt jouw pakket verzonden via DHL. Zij beschikken namelijk over een landelijk netwerk. Dit vormt een ideale aanvulling op het netwerk van Tour de Ville en fietskoerier.nl.

Daarnaast verzenden wij zoveel mogelijk brievenbuspakketten. Op deze manier sturen wij enkel chocolade en geen lucht. Op deze manier wordt jouw pakket zo duurzaam mogelijk verzonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van dechocolademeisjes.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 32 reviews.