Webshop Trustmark and customer reviews

Kacau

Header Kacau chocolade

Delen:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp

Inhoud van dit blog

De verfijnde wereld van Kacau Chocolade

In het hart van het cacaoland Ecuador, heeft Kacau zijn naam gevestigd als een meester in het produceren van chocolade gemaakt van de voortreffelijke fine flavour cacaobonen. De Arriba cacao, ook wel Nacional genoemd, gedijt hier en biedt een delicaat fruitig en bloemig smaakprofiel.

Ecuadoriaanse erfgoed

Kacau, gelegen in het vooraanstaande cacaoland Ecuador, staat synoniem voor fijnproeven. Dit komt door het gebruik van de inheemse Arriba cacao. Ook bekend als Nacional, wordt deze cacao geroemd om zijn delicate fruitige en bloemige smaken, waardoor het de ideale basis is voor chocoladerepen die een ongeëvenaarde smaakbeleving bieden.

Smaakbelevingen die zintuigen prikkelen

Met een visie om zintuigen te prikkelen, hebben de Ecuadoraanse meester Juan Espinosa en de Peruaanse chef Giulio Avendaño meesterwerken gecreëerd met ‘s werelds meest aromatische cacao – de Arriba uit Ecuador. Elke reep, doordrenkt met 74% pure Arriba cacao, biedt een unieke smaakervaring, verrijkt met lokale kruiden, exotisch fruit en onmiskenbare aroma’s. Daarnaast nodigt de kleurrijke verpakking uit tot een zintuiglijke ervaring die de essentie van Ecuador belooft bij elke hap.

Ontdek de verrukkelijke wereld van Kacau

Laat je betoveren door de verfijnde chocolade van Kacau, waar elke hap een reis voor je zintuigen is. Van de kleurrijke verpakking tot de rijke smaken doordrenkt met Ecuadoraanse essenties, biedt Kacau een chocolade-ervaring die niet alleen je smaakpapillen, maar ook je hart zal veroveren. Ontdek de essentie van Ecuador in elke Kacau-reep en laat deze verrukkelijke wereld jouw zintuigen betoveren.

Choco-kunde

Rebecca en Marianne, De Chocolademeisjes. Zij zijn de craft chocolate experts en eigenaar van deze online duurzame chocolade shop.

Wil je weten wat bean-to-bar chocolade is, hoe het gemaakt wordt en nog veel meer?
Lees alles over duurzame chocolade in onze blogs.

Meer choco-kunde

Zotter >
De waardering van dechocolademeisjes.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 32 reviews.